This video is only available for Cloud Champion users. Please log in or register to continue.

You can download the presentation here

Session Details

Under tredje och sista Hänt Extra Microsoft SMB innan sommaren kommer vi bjuda på en mix av olika topics, nedan ser du detaljerna för denna session.

Agenda:

  • Bizz Apps -  Helena Fuchs lead för Business Applications på Microsoft bjuder på en genomgång av Bizz Apps. Hon kommer plocka ut gobitar och för den av er som är nya på Dynamics365, med fokus på de applikationerna som är skräddarsydda för SMB segmentet. De kommer även bjudas på lite tips och trix för de partners som redan säljer Dynamics applikationer idag.
  • Ro i hamn affären med en Discover workshop - Våran Upplevelse Manager Jonathan Samuelsson berättar hur du kommer igång med workshops och kan nyttja Discover metodologin för att visa kunder möjigheterna med Microsofts lösningar och produkter. Våra bästa partner på Discover workshops har en så hög closing rate som 9/10 case vid genomförande av workshop. Jonathan guidar dig till stegen du behöver ta för att kunna claima titels som Discover partner och börja bjuda in dina kunder till workshops (workshops digitlalt funkar precis lika bra som i person i dessa tider).
  • Azure Cost Management - Filip Wikander bjuder på ett genomgång av verktyget Azure Cost Management ochdu får chansen att ställa dina frågor.
  • Microsoft Inspire - Den 21-22 juli körs årets största och mest omfattande partnerhändelse-Microsoft Inspire. Som unikt för i år körs Inspire helt digitalt och kostnadsfritt event och Per Cedell berättar hur du får ut max av dessa två dagar.
  • Q&A

Tags